22 Haziran 2021 Salı

Pomeranian Boo

Pomeranian Boo

Pomeranian, tipik olarak arkadaş canlısı - bazen otoriter olsa da - kişiliğe sahip zarif, sevimli küçük bir köpektir . "Pom" olarak da adlandırılan bu cins, sevdiklerine son derece sadıktır ve küçültülmüş görünümüne rağmen etkili bir bekçi köpeği olabilir.

Uygun eğitimle, Pomeranian mükemmel bir arkadaş olabilir, ancak bu köpek herkes için değildir. Küçük çocuklu aileler bir Pom için ideal bir yuva olmayabilir, ancak bu tür genellikle daha büyük, daha sakin çocuklarla iyi geçinir. Aradığınız şey sadık, iyimser, küçük bir köpekse, bir Pom sizin için doğru eşleşme olabilir.


Pomeranya Bakımı

Pomeranian'ın biraz sık tımar gerektiren uzun, kalın, çift tüylü bir tüyü vardır. Pomeryan'ınızın ceketini haftada birkaç kez fırçalamayı planlayın. Bazı Pom sahipleri, köpeklerinin tüylerinin periyodik olarak bir kuaför tarafından yıkanmasını ve kesilmesini tercih eder, bu da rutin fırçalama ihtiyacını azaltır, ancak ortadan kaldırmaz.

Köpeğinizin tırnaklarını düzenli olarak kesin, özellikle sert yüzeylere tıklama sesi duymaya başlarsanız. Pomların diş problemleri olabilir, bu nedenle köpeğinizin dişlerini her gün fırçalamak en iyisidir.

Pom'ın bazen alıngan doğası nedeniyle, yeterli eğitim ve sosyalleşme kesinlikle gereklidir. Zarif görünümlerine aldanmayın. En kötüsü, bu sert küçük köpekler inatçı ve saldırgan olabilirler ki bu, birçok oyuncak cinsi arasında ortak bir özelliktir. Bununla birlikte, Pomeryan, eğitime hızlı bir şekilde yanıt veren akıllı köpeklerdir. Aslında, uygun şekilde eğitilirlerse uzun vadede daha mutlu ve daha iyi uyum sağlamış olurlar.

Pomlar ayrıca orta-yüksek bir enerji seviyesine sahiptir, bu nedenle rutin egzersiz şiddetle tavsiye edilir. Günlük yürüyüşler ve sık sık oyun sunmayı deneyin. Pomlar ayrıca ara sıra koşma şansından da keyif alacaklar (ve bunu yapmak için fazla alana ihtiyaçları yok) İyi bir tasma eğitimi ve yönetimi önemlidir, çünkü Pomlar küçük köpekler olduğunun farkında değildir ve korkusuzca daha büyük köpeklerle yüzleşebilirler.

Küçük boyutları nedeniyle, bir Pom, bir çocuk tarafından sert sevilmeden dolayı yaralanabilir. Bir Pom, küçük çocuklu bir aile için, çocuklar köpeklere özenle bakmayı öğrenecek yaşa gelene kadar uygun olmayabilir.

Pomeranian Boo ilanı

1kedi1kopek.com internet sitesinde pomeranian boo ilanlarını aşağıdaki linkten bulabilirsiniz.

pomeranian boo ilanı


Pomeranian Boo Satılık

sitemiz üzerinden bir çok ilana ulaşabilir ilan sahipleri ile pomeranian boo hayvaları için görüşebilirsiniz sitemiz ücretsiz hayvan sahiplendirme ve ilan sitesi olmasına rağmen bazı hayvan sahipleri pomeranian boo hayvanları için satılık ilanı vermektedir.

pomeranian boo satılık


Pomeranian Boo fiyatı

Pomeranian boo fiyatlarıPomeranian booTeddy Bear Boo ve Fox face sınıflarına göre değişiklik göstermekle birlikte, Pomeryan boo fiyat skalası.
Pomeranian İstanbul ilinde aşağıdaki fiyat aralığında piyasada satılmaktadır.

Endüşük Fiyat

7.500 TL

Ortalama Fiyat

20.000 TL

Enyüksek Fiyat

45.000 TL

pomeranian boo fiyatı 

Pomeranian Boo fiyatları aralığını etkileyen faktörler öncelikle bu ırkın Teddy Bear Boo ve Fox face olarak sınıflanması etkilemekle birlikte diğer önemli neden ise şecere ve cinsiyet farklılıklarıdır. Pomeranian Boo fiyatları Pandemi öncesin şu anki değerlerinden %40 a yakın daha düşük seyretmekteydi.


https://1kedi1kopek.com/

https://www.1kedi1kopek.com/kopek-irklari/pomeranian-boo



 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder