24 Aralık 2020 Perşembe

Boya Badana ve Sağlık

Özellikle bahar aylarına yaklaşırken sıklıkla ortaya çıkan temizlik kavramı boya ve badana ile başlar. Evlerimizi, odalarımızı ve ofislerimizi boyamak için en uygun fiyat, kısa süre, en iyi boya ustaları, en güzel boya renkleri, en uygun fiyatlı boya araştırması yapıyoruz ancak bu araştırmalar sırasında dikkat ettiğimiz noktalardan biri sağlıktır. .

Hepimizin ağızdan ağzı var. "Badana sağlıksızdır", "Su bazlı boya çocuklarda alerji yapmaz" gibi araştırmadığımız pek çok bilgiyi zihnimize yerleştiriyoruz. Ancak evlerimizi, ofislerimizi ve odalarımızı boyamadan önce bu kulaktan dolma bilgilerin doğruluğunu kontrol etmelisiniz. Boya, badana ve sağlık için bu bilgileri sizin için ekledik.

Duvar resmi denince akla renginden çok kullanım kolaylığı geliyor. Teknoloji ilerledikçe boyaların çeşitliliği artmaya başladı. Boya çeşidinin en büyük özelliği silinebilir olmasıdır. Plastik boyaların temizleme şansı olmadığı için günümüzde silikon boyalar daha çok tercih edilmektedir. Bu kullanımı kolay boyaların tek dezavantajı nefes almamalarıdır. Günümüzde duvar boyaları modasında oldukça popüler olan silikon esaslı su bazlı silinebilir sentetik boyalar, sağlık açısından tehlikeleri olmasına rağmen güzel görünümü ve silinebilir özelliği nedeniyle tercih edilmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder